Anne Dedry

federaal parlementslid voor Groen, met 30 jaar expertise in kraamzorg, mantelzorg en thuiszorg

Zwangerschap

Elke moeder moet dezelfde zorg krijgen, thuis en/of in het ziekenhuis – Radio 1

Minister De Block ondersteunt zeven nieuwe proefprojecten die experimenteren met verkort ziekenhuisverblijf na de bevalling. Het kraamexpertisecentrum De Bakermat is er één van. Ik lichtte toe hoe wij het aanpakken in De Ochtend, op Radio 1.

Herbeluister het interview hier:

“Vroedvrouwen kunnen thuis even goede zorg verlenen”

Belgische bedrijven investeren voor miljoenen in ontwikkelingslanden. Maar volgens Bogdan Vanden Berghe van 11.11.11 betalen die bedrijven daar veel te weinig belastingen. De belastingtarieven voor Belgische bedrijven worden onderhandeld door Buitenlandse Zaken en zijn volgens hem niet transparant. Hij pleit ervoor om belastingverdragen te herzien, want ontwikkelingslanden lopen nu miljoenen mis.

http://deredactie.be/permalink/2.43115?video=1.2582215

Thema door Anders Norén