Anne Dedry

federaal parlementslid voor Groen, met 30 jaar expertise in kraamzorg, mantelzorg en thuiszorg

Volksgezondheid

Video-oproep Anne Dedry: “jongdementie verdient beter”

De ongeneeslijke #jongdementie was recent aanwezig in de actualiteit. Maar ondanks de recente aandacht, is er nog altijd weinig gebeurd voor deze kwetsbare groep.
 
Deze mensen (en hun omgeving) staan er alleen voor, ze hebben geen aangepast zorgaanbod en moeten gigantisch veel zorgkosten betalen. Daarom roep ik Ministers Jo Vandeurzen en Maggie De Block met deze videoboodschap op om beter doen. De steun van Groen hebben ze! Lees ook mijn opinie hierover op de website van Knack ? https://www.knack.be/nieuws/gezondheid/zorg-dat-jongdementie-niet-in-de-vergetelheid-raakt/article-opinion-1200535.html #hetkananders #hetkangezonder

Thema door Anders Norén