Anne Dedry

federaal parlementslid voor Groen, met 30 jaar expertise in kraamzorg, mantelzorg en thuiszorg

Mantelzorg, Zwangerschap

Stem Anne Dedry terug naar het parlement (VIDEO-OVERZICHT)

1. Elk kind verdient de allerbeste start

Elk kind verdient een gezonde leefomgeving en de allerbeste start. Daar wil ik mee voor zorgen ? Met uw stem kan ik hiervoor blijven strijden in het Federaal Parlement. U vindt me als lijstduwer op de Groen Kamerlijst in Vlaams-Brabant? #hetkananders

2. Mantelzorgers verdienen beter 

Mia is één van de vele moeders die ook mantelzorger is. Ze had een fijne moederdag, maar verdient meer. Want Mia zorgt dag in, dag uit voor haar gehandicapte partner. En dat wordt steeds moeilijker. Laten wij ook als samenleving beter voor haar zorgen.

Wilt u ook een betere ondersteuning voor mantelzorgers? Stem mij dan opnieuw naar het federaal parlement: lijstduwer op de Kamerlijst voor Groen in Vlaams-Brabant ? #hetkananders

Thema door Anders Norén